zondag 13 januari 2019

Bloggen is moeilijk

Regelmatig een stukje schrijven blijkt lastiger dan ik dacht. Ik dacht 2-3 keer per week zal makkelijk lukken. Nou daar had ik het flink mis! Ik ben er ook nog niet helemaal achter waar het aan ligt. Tijdgebrek, inspiratieloos of gewoon een te saai leven om er af en toe iets leuks over te schrijven. Wie weet........

Ik blog minder dan ik had gedacht. En wat ik blog wordt ook weinig gelezen als ik de statistieken goed begrijp.Nou is dat niet erg maar stiekem was het natuurlijk best leuk geweest als het wat vaker werd bekeken. Maar ach, als iedereen net zo weinig blog leest als mijzelf dan kan het ook niet anders he.

Ik heb geen vaste momenten waarop ik een stukje schrijf. Het moet ook vooral geen verplichting voor mijzelf worden. Ik wil immers vrijheid dus bind ik me niet aan op vaste tijden stukjes schrijven.

Het bloggen  heeft ook geen doel voor mij. Ik zoek geen groot lezerspubliek (mag wel) en hoef er ook geen geld aan te verdienen (mag ook wel) en ben ook niet iets voor mezelf aan het 'van mij af schrijven'. Misschien blijkt dat later alsnog.

Het bloggen moet voor mij vooral een leuk tijdverdrijf zijn. Ik maak iedere dag genoeg leuke momenten mee. Blijkbaar is dat genoeg leuk tijdverdrijf en laat ik het bloggen zo versloffen !

Nu niet meteen denken dat als ik een blogje schrijf dat ik een saaie week heb gehad ofzo :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten